استفاده سنتی روغن کنجد در کشورهای خارجی

استفاده سنتی روغن کنجد در کشورهای خارجی

در جنوب هند، روغن کنجد تقریبا بعنوان ترشی جات و چاشنی استفاده می شود. به همین دلیل اغلب با پودر ویژه ادویه ای که با آیدیل، دوسا و همچنین برنج مخلوط شده با پودر ادویه ( پاروپاپودی ) مخلوط می کند. تامیل ، نادو و آندرا پرادش با غذاهایی که گرم و تند هستند ، آن را به عنوان ماده خنثی کردن حرارت استفاده می شود. به همین دلیل برای سرخ کردن به عنوان روغن مورد استفاده قرار نمی گیرد و روغن به خودی خود سنگین میشود. روغن کنجد بسیار مشهور است و به داخل پوست نفوذ می کند به راحتی در هند برای ماساژ استفاده می شود. در نظر گرفته می شود که روغن کنجد (تیل تل) مخصوص ماساژ دهنده بدن به عنوان عاری کردن بدن از گرما استفاده می شود و به دلیل ماهیت چسبناکی که دارد برای ماساژ خوب است.همچنین برای ماساژ مو و پوست سر استفاده می شود. روغن کنجد در تولید داروهای آیورودا کاربرد دارد. همچنین در بسیاری از برنامه های کاربردی و لوازم آرایشی، از جمله به عنوان یک ماده غنی شده از روغن استفاده می شود. در آیین هندو، از کنجد بعنوان روغن، در دیپا از بعنوان نفت چراغ که برای خدایان در مقابل زیارتگاه نگه داشته میشود. روغن کنجد برای انجام مشاعره در معابد هندو ها نیز استفاده می شود. همچنین، به خصوص در جنوب هند، روغن کنجد به خدایان سنگ در زیارتگاه معابد کاربرد دارد.
 
در صنعت، روغن کنجد ممکن است به عنوان موارد ذیل استفاده شود:
• ماده حلال در داروها تزریق می شود و یا به صورت قطره ای داخل رگ تزریق می شود.
• در محصولات آرایشی که حاوی روغن است.
• پوشش دانه برای جلوگیری از حملات شپش ذخیره می شود و همچنین بعنوان حشره کش برای برخی از حشره کش ها استفاده میشود. درصد روغن پایین به صورت محلی در صابون ها، رنگ ها، روان کننده ها، و روشنایی استفاده می شود.
 
ویتامین ها و مواد معدنی: روغن کنجد منبع ویتامین E است. ویتامین E یک آنتی اکسیدان است و با پایین آوردن سطح کلسترول خون در ارتباط است. روغن کنجد نیز حاوی منیزیم، مس، کلسیم، آهن، روی، و ویتامین B6 . مس به آرتریت روماتوئید و منیزیم به سلامت تنفسی وعروقی و کلسیم برای پیشگیری از سرطان کولون، پوکی استخوان، میگرن و PMS کمک می کند و روی ، برای سلامتی استخوان کمک می کند. علاوه بر این مزیت ها روغن کنجد از ویتامینE سرشار است، تحقیقات کافی در خواص دارویی روغن کنجد وجود دارد. که به برخی از این خواص اشاره میکنیم: فشار خون: روغن کنجد دارای درصد بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (اسیدهای چرب امگا 6)میباشد، اما منحصر به فرد است که آن را در دمای اتاق نگه می دارند. علت این است که دارای دو مواد نگهدارنده به طور طبیعی، سسمول وکنجد می باشد. (به طور معمول، تنها روغن که عمدتا متشکل از امگا 6 و چربی اشباع شده مانند روغن زیتون، در دمای اتاق نگه داری میشود). با توجه به وجود سطوح بالایی از اسیدهای چرب غیر اشباع شده در روغن کنجد، که ممکن است به کنترل فشار خون کمک کند، این را می توان در پخت و پز به جای سایر روغن های خوراکی استفاده کرد و برای کمک به کاهش فشار خون بالا و جهت کنترل فشار خون بالا به میزان کم و در حد نیاز دارو مصرف کرد. اثر چربی بر فشار خون ممکن است به دلیل وجود اسیدهای چرب پوفا و ترکیب کنجد و لیگنین موجود در روغن کنجد میباشد، آزمایشات و محاسبات نشان داده است که هر دو ترکیبات فشار خون بالا را کاهش می دهد. لیگنین کنجد باعث جلوگیری از سنتز و جذب کلسیم در حیوانات میشود . استخراج عصاره یا روغن: روغن کنجد یکی از چند روغن چربی (روغن آفتابگردان) توصیه شده که جهت استخراج روغن چربی استفاده میشود.
 
کاربرد روغن کنجد بعنوان مصرف درمانی چند منظوره مشهور است در حالی که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید نشده است. گفته می شود که کاربرد موضعی به طور منظم و یا مصرف روغن کنجد اثرات اضطراب، عصبی و اختلالات استخوان، گردش خون ضعیف، و مشکلات روده را کاهش می دهد. روغن کنجد نیز بی حالی، خستگی و بی خوابی را تسکین میدهد و در عین حال باعث افزایش انرژی ، نشاط و گردش خون میشود. طبق گفته ها کاربرد آن آسان است و خواص آن باعث می شود که درد و اسپاسم عضلانی، مانند سیاتیک، درد قاعدگی، درد پشت و درد مفاصل را کاهش دهد. روغن کنجد برای ماساژ نوزاد و نیز برای آرام کردن نوزادان استفاده می شود و به سیستم مغز و عصبی آنها کمک میکند که به آرامش برسند و بهتر بخوابند. این بیانیه شبیه به دیگر داروهای درمانی می باشد، این باور وجود دارد که با وجود آنتی اکسیدان روند پیری را کاهش داده و باعث افزایش طول عمر میشود. در سال 2000مطالعات پزشکی نشان داده شده که ماساژ نوزادان با روغن کنجد به وزن، طول آنها کمک میکند. گفته می شود که روغن کنجد، در هنگام مصرف و یا به صورت موضعی، باعث کاهش خشکی پوست می شود. توصیه می شود که روغن کنجد باعث رفع افسردگی میشود. اعتقاد بر این است که استفاده از آن باعث میشود که " رطوبت ، لطافت ، انعطاف پذیری و جوانی را به پوست باز میگرداند". و برای رفع "خشکی مفاصل" و روده ها، و برطرف علائم خشکی مانند تحریک کننده سرفه، ترک خوردگی مفاصل، و مدفوع سخت بعنوان داروی تسکین دهنده توصیه میشود. از آنجا که "خشکی مفاصل" بعنوان یک بیماری پزشکی در طبقه بندی نیست، این امر می تواند مشکل پزشکی به تایید این بیانیه در تجویز دارو مشکل ساز باشد. سایر کاربردها به عنوان یک ملین و یک درمان برای درد دندان و بیماری های لثه و درمان تاری دید ، سرگیجه و سردرد استفاده میگردد. پیشنهاد می شود که روغن کنجد را می توان در درمان خشکی بینی ، کاهش سطح کلسترول خون (به علت حضور لیگنان که فیتواستروژن است) ، اثرات ضد باکتریایی، و حتی کاهش پیشرفت انواع خاصی از سرطان میشود .
 
 
روغن کنجد ممکن است واکنش های آلرژیک، شامل آنافیلاکسی تولید کند. حدود 1٪ از جمعیت به محصولات غذایی کنجد به دست آمده حساسیت دارند. از آنجا که از اثرات ملین آن، روغن کنجد باید توسط افرادی که اسهال دارند استفاده نشود.
خواص درمانی
_ موجب درخشانی، شفافیت و براقی پوست صورت می شود.
_ کمک به دفع سنگ های کلیوی به شرط تداوم در مصرف
_ برطرف کننده سوزش معده
_ از بین برنده لکه های سیاه پوستی
 
 

همین الان از مشاوره رایگان کارشناسان ماگما استفاده نمائید

شماره همراه خود را جهت تماس کارشناسان ما با شما ارسال نمائید